3 suurta nähtävää Venetsiassa

Venetsia on yksi suosituimmista kaupungeista Italiassa matkailijoille, ja on helppo nähdä, miksi määrä nähtävyyksiä tarjolla. Kuitenkin huolimatta monista asioista, kolme tärkeintä nähtävää erottuvat ja niiden pitäisi olla jokaisen kävijän luettelossa. Tässä on opas ”suurille kolmelle” nähtävyyksille, jotka pitäisi käydä saapumisen jälkeen

Dogen palatsi

Palazzo Ducale sijaitsee Pyhän Markuksen tuomiokirkon vieressä ja on vaikuttava palatsi, jossa kaupungin Doge asui. Voit siirtyä vesiliikenteestä Venetsian lentokentältä Venetsiaan, mutta palatessasi tutustumaan jalkaisi pitäisi olla aivan listan nähtävillä ja tekemisissä.

Markuksen temppeli

Tämä vaikuttava bizantilainen basilika sijaitsee Pyhän Markuksen aukion itäpäässä.Sen valtavat marmoripylväät, kauniit kaaret ja valtavat kupit hämmästelevät, ja sisälläsi voi nähdä useita koristeita, joita kauppiaat tuovat mukanaan matkustaessaan maailmaa niin monta vuotta.

Grand Canal

Grand Canal on mahdotonta ohittaa, ja voit jopa matkustaa sen siirron Venetsian lentokentältä Venetsiaan. Voit nauttia kanavasta pankkeilta menemällä kävelylle, mutta paras tapa nähdä se on mennä vaporettolle – paikallinen vesibussi.