Lomat Venetsiassa – kaupungin yli veden

Sijaitsee Pohjois-Italiassa, Venetsia on myös suosittu nimiä, kuten kaupunki veden, La Dominante, kaupunki sillat ja paljon muuta. Tämä satu kaupunki ei ole autoja ja ainoa tapa liikkua tämän kaupungin on joko vesi tai jalka. Kaupungilla on hieno romantiikka ja arkkitehtuuri, joten se on erinomainen lomakohde.


Pug Girl – 2010


Pedro Szekely -2014

Venetsian vierailun tai Venetsian lomailemisen jälkeen on joitain asioita, jotka on tehtävä ja nähdä:

Piazza San Marco

Pyhän Markuksen torni on suosittu matkailukohde ja myös Venetsian tärkein aukio.

Murano

Venetsian pohjoisosassa sijaitseva Murano on tunnettu lasiteollisuus, ja se on pakko vierailla Venetsian lomailemassa. Saarelle pääsee vapaana venevuorista Pyhän Markuksen aukiolta ja vierailee usein ulkomaisilla matkailijoilla ja paikallisilla vierailijoilla.

Basilica San Marco

Sijaitsee Pyhän Markuksen aukiolla, tämä Venetsian gothic kirkko menee takaisin 1063 ja on kaunis turisti vetovoima ei kannata jättää väliin.

Gondolit

Kokemattomat kaupungit vesien läpi gondoleilla ovat paitsi romanttinen myös jotain, jota ei voi tehdä missään muussa kaupungissa. Vaikka monet matkailijat ovat löytäneet nauttia gondoli ratsastaa hämy ja aamunkoitto, gondolit ovat myös kuuluisia paikallisten maiden vierailijoille.

Markkinat

Venetsialla tai kaupungilla yli vettä on joitakin hämmästyttäviä kokoelmia kauppoja sen markkinoilla. Venetsian tärkeimpiä markkinoita, joita vierailevat matkailijoiden ja vierailijoiden usein perustana, on Rialto-markkinat.